Версия 3.8.6: Електронни касови бележки за НАП

С радост обявяваме добавянето на новия модул за електронни касови бележки за НАП в нашата система. Този модул е проектиран да улесни бизнеса и да осигури бързо и ефективно управление на касовите бележки, в съответствие с изискванията на Националната агенция за приходите (НАП).

Основни функции на модула:

  1. Генериране на електронни касови бележки: Модулът позволява на потребителите да генерират електронни касови бележки бързо и лесно, спестявайки време и усилия.
  2. Интеграция със Stripe: Сега можете да приемате плащания на сайта си чрез Stripe, като използвате нашето API за генериране на касови бележки. Това осигурява безпроблемно и сигурно плащане на клиентите.
  3. Генериране на XML одиторски файл: Въпреки че бележките не се изпращат автоматично до НАП, с един клик можете да генерирате XML одиторски файл, който да подадете при нужда.
  4. Управление на данни: Потребителите могат да преглеждат и управляват всички свои електронни касови бележки на едно място, което улеснява анализа и отчетността.
  5. Безопасност и защита на данните: Модулът осигурява висока степен на сигурност при съхранение и обработка на данни, гарантирайки конфиденциалността на информацията.

Защо да изберете нашия модул?

Добавянето на електронни касови бележки за НАП не само, че спестява време и усилия, но и намалява риска от грешки при ръчното въвеждане на данни. С нашия модул, вие можете да се концентрирате върху основните си бизнес дейности, докато ние се грижим за вашето отчитане пред НАП.

Как да започнете?

Може да разгледате нашето API – https://aksiena.com/api/documentation за да направите интеграция между вашия сайт и счетоводния софтуер – Aksiena.

С новия модул за електронни касови бележки, ние се стремим да направим вашия бизнес по-успешен и ефективен. Очакваме вашите отзиви и предложения!